stire 5“Open your heart. Give me your time.” este un proiect al Asociaţiei Sirina, care îşi propune să dezvolte activităţi de voluntariat cu tineri şi copii din Şcoala Gimnazială “Iosif Moldovan“ Arad. Proiectul se încadrează într-o acţiune-cheie, mobilitatea tinerilor, finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

Citește mai departe...  

stire 4“A Number. A letter. A Smile.” este un proiect al Asociaţiei Sirina, care îşi propune să dezvolte activităţi de voluntariat cu tineri şi copii din Liceul Tehnologic “Sava Brancovici” Ineu. Proiectul se încadrează într-o acţiune-cheie, mobilitatea tinerilor, finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

Citește mai departe...  

Stire 3“Open your heart. Give me your time.” este un proiect al Asociaţiei Sirina, care îşi propune să dezvolte activităţi de voluntariat cu tineri şi copii din Şcoala Gimnazială “Iosif Moldovan“ Arad. Proiectul se încadrează într-o acţiune-cheie, mobilitatea tinerilor, finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

Citește mai departe...  

Stire 2Asociatia Sirinia a organizat la Berzasca un eveniment intercultural in cadrul caruia a avut loc prezentarea viziunii asociatie, a unui proiect European aflat in desfasurare, precum si a voluntarilor straini participanti la proiect si degustarea de alimente traditionale din Italia, Spania, Portugalia si Romania.

Citește mai departe...  

stire 1“ Chance. Choice. Change” este un proiect al Asociaţiei Sirina, care îşi propune să dezvolte activităţi de voluntariat cu tineri şi copii din Berzasca, Caraş Severin. Proiectul se încadrează într-o acţiune-cheie, mobilitatea tinerilor, finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

Citește mai departe...