1Cu ocazia Sarbatorilor Pascale din anul 2013, asociatia Sirinia impreuna cu voluntarii romani si ai partenerilor din Olanda, au implemetat o actiune sociala pentru oamenii fara adapost din Arad si pentru familiile sarace provenite din cartierele marginase ale Aradului.

Citește mai departe...  

DSC 0668Membrii asociatiei si voluntarii impreuna cu personalul Scolii Generale Nr.3 “Iosif Moldovan”, Arad vor implementa in anul scolar 2014/2015 proiectul “Împreună educaţia poate fi o cale de la umbre la lumină”. Astfel in acest an peste 50 de elevi ai şcolii, proveniţi din medii dezavantajate au sansa să-şi dezvolte întregul potenţial de care dispun prin activităţi de natură cultural-artistică, ateliere de limba germana organizate în cluburile Sirinia din cadrul scolii in afara orelor de curs.

Citește mai departe...  

arad8Din luna septembrie 2013, Asociatia Sirinia desfasoara activitati sociale si educationale in Scoala Generala Nr. 3 “Iosif Moldovan”, Arad, in baza unui acord de colaborare incheiat. Pe parcursul anului 2013/2014 s-a implemantat proiectul “Impreuna pentru a deveni ceea ce putem fi”.

Citește mai departe...  

A Number. A Letter. A Smile. este un proiect care se adresează copiilor și tinerilor defavorizați din cadrul Liceului Tehnologic „Sava Brancovici”, Ineu, județul Arad, deoarece beneficiarii asociației noastre din acest oraș au o situație socială mai precară.

Citește mai departe...  

0“From Black and White to Colors” este un proiect derulat in cadrul Serviciului European de Voluntariat, finantat de Comisia Europeana prin Programul Erasmus+. Asociatia Sirinia gazduieste 5 voluntari din Cipru si Spania, care se implica in activitati non-formale cu scop educational pentru copiii din comunitatea localitatea Berzasca, judetul Caras-Severin, pe durata a 11 luni (noiembrie 2014 - septembrie 2015).

Citește mai departe...  

Proiectul “Open your heart. Give me your time” reprezintă o provocare atât pentru voluntari, cât şi pentru Asociaţia Sirinia şi comunitatea locală: valorificarea potenţialului participanţilor într-un proces de creştere personală prin creaţie, dăruire şi acţiune împărtăşită, orientate spre o viaţă de calitate în comunitate.

Citește mai departe...