Proiectul "BE SAFE" este o provocare atât pentru voluntari cât şi pentru comunitatea locală și Asociația Sirinia: exploatarea potențialului participanților într-un proces de dezvoltare personală prin creație, dedicare și acțiune comună care vizează o viață de calitate în comunitate.

Proiectul se adresează comunității arondate Şcolii Gimnaziale "Iosif Moldovan" Arad, o structură compusă din comunitate multietnică română, populație romă și alte minorități. Mulți elevi din această școală provin din medii defavorizate. Aceştia constituie grupul țintă al proiectului. Toate activitățile se desfășoară în parteneriat cu Școala Gimnazială "Iosif Moldovan" Arad.

Activitățile sunt realizate sub forma unor ateliere de lucru, care valorifică talentul, înclinațiile voluntarilor și ale copiilor sau, pur și simplu, plăcerea de a petrece timp într-un mediu plăcut și sigur. Activitățile proiectului se vor desfășura pe o perioadă de 9 luni.

Desfășurăm diverse activități, cum ar fi campaniile de conştientizare și seminarii pe diverse teme, ateliere de comunicare, branding personal și artă teatrală, ateliere creative de reciclare, dezvoltarea creativității și imaginației, ateliere de lucru interactive pe diverse teme.

Parteneri: INCO - Italia;

Consejo - Spania;

Xeracion - Spania

blog icon sirinia