Cand auzi despre formulare, Administratia Finatelor Publice, 2%, imputernicire, completat acte, se zburleste parul pe tine… Cel mai usor mod de a rezolva problema este sa ignori persoana care umbla cu teancul de formulare in brate, daca cumva a facut impertinenta sa se opreasca in dreptul tau ca fata aia binevoitoare si parca un pic cersetoare, o refuzi politicos cu scuza cum ca nu ai timp pentru un lucru asa putin important. Si ai scapat! Pana anul urmator cand se repeta istoria…
Nu iti propun o campanie de informare si responsabilizare, iti propun doar atat: DONEAZA 2% din IMPZITUL PE VENIT, deci nu din banii care ti se cuvin, ci din cei 16% impozitati de stat. Astfel dar, 14% revin statului si 2% merg in contul Sirinia, in cazul de fata. Nu este asa nesimnificativa suma daca se inmulteste cu sute sau mii de personae. Poti schimba viata unui sau mai multor copii, poti crea spatii pentru copii fara posibilitati, acces la informare, la educatie, la hrana, poti face tabere, poti ajuta cazuri sociale, cazuri de boala. Asta numai daca intrerupi ciclul indiferentei si acorzi 2 minute unei hartii, care daca este bine directionata poate avea efect pe termen lung. 2 minute sa descarci formularul, sa il completezi si sa ne dai un semn despre cum putem intra in posesia lui. Data limita 1 mai!


Aici poti descarca formularul

Pentru PFA si I.I se foloseste formularul 200 si un contract de donatie. Data limita este data depunerii formularului la finante.
Pentru SRL, se incheie un contract de sponsorizare in luna decembrie inainte de a depune declaratiile pentru impozitul pe venit, dar cele mai bune informatii le obtineti de la contabila despre cum puteti directiona procent din impozit!

Mult success in activitate si nu uitati ca puteti face diferenta prin gesturi care poate va par banale sau sacaitoare!